STIRI | Un preot si preoteasa lui, arestati pentru – trafic de arme si droguri

Un preot a fost arestat, alaturi de 12 alți suspecți, în baza acuzațiilor de implicare într-o retea traficanta de arme și droguri, care desfasura activitati in Atena, Creta, și in diverse regiuni din centrul Greciei, conform unui raport al Greek Reporter.

O investigație majoră a poliției a fost lansata după arestarea unui bărbat cretan în vârstă de 37 de ani din Atena, care a fost găsit în posesia a 220 ​​kg de hașiș. Arestarea sa a dus la mai multe investigații ale poliției, în satele Vorizia, Kapariana și Aghia Galini, din regiunea Heraklion, in Creta.

Forțele de poliție, inarmate până în dinți, ale unităților de control de droguri și securitate, au efectuat percheziții în case, depozite, grajduri și locatii asociate cu membrii bandei, perchezitionand chiar și subsolurile unor biserici.

Până în prezent, s-au confiscat cantități mari de marijuana și cel puțin 10 arme de foc. Au fost arestati câțiva suspecți – un preot si sotia lui aflandu-se printre acestia. Potrivit unor surse, preotul mai fusese anterior suspectat de activități ilegale si arestat.

Potrivit rapoartelor politiei, 115.000 de euro au fost confiscati, in cea mai mare parte proveniti din traficul de droguri. Poliția a găsit, de asemenea, mai multe ceasuri și icoane bizantine de valoare imensă.

După finalizarea operațiunii poliției, autoritățile vor emite informații oficiale cu privire la numărul arestărilor, identitatea celor arestați și alte detalii legate de acest caz, mai informeaza Greek Reporter.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.