STIRI | Stangacia propagandei occidentale, care vizeaza Rusia, atinge noi cote. Zborul Malaezia MH17

Stangacia propagandei occidentale, care vizează Rusia, creste, in prezent lovindu-se de insistenta Rusiei de a fi dezvaluite, intr-un final, datele existente in cele două cutii negre din zborul Malaezia MH17, doborât deasupra Ucrainei cu mai mult de o lună în urmă.

In cazul in care ati uitat, așa cum se pare ca s-a întâmplat cu majoritatea politicienilor din Occident – aminteste un raport VoR – Rusia a fost acuzata pentru actul barbar, în “mass-media liberă”.

Ca să nu mai vorbim de faptul că ultima rundă de sancțiuni actuale ale UE au fost introduse ca o “pedeapsă” pentru acel incident (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

De atunci, chiar si servicile de informații ale SUA a trebuit să dea înapoi și să spuna că Rusia nu ar fi avut nimic de-a face cu asta, iar acum, conform malaezienilor, ei sustin că Boeingul-777 a fost doborât de un foc de mitralieră tras din avioane militare. Având în vedere că numai Ucraina are avioane militare de zbor peste estul Ucrainei, este usor sa realizezi că Rusia și forțele anti-guvernamentale de pe teren au fost acuzate… pentru nimic.

V-ati fi asteptat ca guvernul olandez, care se ocupa de decifrarea datelor din cele două cutii negre, cu niste experți britanici din Farnborough, să iasă acum in fata cu informații, stabilind un nou record, ca să spunem așa. Dar nu, autoritățile olandeze și britanice pastreaza totul acasa, în timp ce comentatorii iubitori de libertate țin Rusia sub tirul acuzatiilor conform carora s-ar fi aflat în spatele tragediei MH17.

Nu arata totul foarte ciudat? Ba da, mai sustine articolul de ultima ora al VoR. Ca să nu mai vorbim de faptul că acest lucru face ca Occidentul sa arate foarte prost. Dar, tipii ăștia știu cum să facă o prostie – și inca una foarte sângeroasa. Uitati-va la ceea ce se întâmplă acum în Irak, Libia, Siria și Afganistan și aveți imaginea – conchide articolul.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.