STIRI | Grecia declara razboi Statului Islamic

Joi, Ministerul grec de Externe a anunțat că Grecia va garanta sprijinul politic și militar Coaliției împotriva Statului Islamic.

Grecia va oferi ajutor umanitar și militar coaliției conduse de americani, au declarat oficialii. Statul Major General Grec a decis, de asemenea, să trimită muniție forțelor kurde care luptă împotriva Statului Islamic (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Muniția menționata mai sus include gloanțe pentru arme de foc Kalașnikov, confiscate de autoritățile grecești. Ele nu sunt arme de stat, dar s-au infiltrat în Grecia din țările estice.

ISIS a fost caracterizata ca o organizație teroristă, în acelasi timp Organizația Națiunilor Unite și Amnesty International atragand atenția asupra încălcarii în masă a drepturilor omului de catre grup (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). Până în prezent, aproximativ 40 de țări s-au alăturat coaliției împotriva ISIS.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.