STIRI Irak – SUA | Un Holocaust crestin in mijlocul nostru

Criza din irak este urmarita indeaproape si de către caldeenii din San Diego, care reprezinta a doua cea mai mare populație a creștinilor irakieni din Statele Unite ale Americii.

Liderul caldeean local, Mark Arabo, a declarat, conform 10News, ca ceea ce se întâmplă în Irak acum, este cu adevărat un coșmar.

“Este pur și simplu cel mai mare rău petrecut vreodată, nu doar pentru caldeeni, ci pentru Creștinism, in întreaga regiune”, a declarat Arabo, care este presedinte al Neighborhood Market Association.

In legatura cu marcarea caselor crestinilor, de catre jihadistii islamisti din Irak (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), acesta a spus: “practic, au zis: știm cine sunteți și, când luna sfanta a Ramadanului va trece, viețile voastre sunt în mâinile noastre!”.

Arabo spune că totul seamana mult prea mult cu ceea ce s-a intamplat în timpul Holocaustului, când Steaua lui David era pictata pe casele și întreprinderile evreilor, în timpul regimului nazist din Germania.

“Aceasta este o criză umanitară la nivel mondial și un Holocaust creștin în mijlocul nostru”, a adăugat Arabo.

“Va convertiti la Islam, plătiti o taxă sau plecati”, a amintit Arabo continutul ultimatului dat crestinor de catre islamistii din irak (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). Sau, altfel, va confruntati cu mutilarea, violarea sau decapitarea.

“Trebuie să ne asigurăm că nu închidem ochii la un alt Holocaust”, a incheiat Arabo.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.