Ucraina: biserica atacata cu rachete, exact in timpul slujbei inchinate Sfintei Treimi

O rachetă a lovit o biserică ortodoxă din Slaviansk, intarind astfel dorinta localnicilor de a parasi orasul. In ziua de 8 iunie, racheta a lovit o biserică ortodoxă din Slaviansk, conform declaratiilor militiei, pentru Interfax.

“O persoană a murit și mai mulți au fost răniți. Atacul a avut loc in ziua Sfintei Treimi, când majoritatea civililor venisera sa se roage pentru pace”, a declarat un reprezentant al militiei din Slaviansk.

Potrivit acestuia, dupa acest incident, si mai multi cetateni s-au hotarat sa paraseasca locul, intrucat si-au dat “seama că niciun adăpost, niciun lacas sfânt, nici biserica nu-i va salva”.

“Sunt cozi la punctele de control, din nou. Oamenii fug din oraș, dar armata ii aduce înapoi”, a spus reprezentantul miliției din Slaviansk.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.