Descoperirea miraculoasa a unei icoane a Sfintei Irina din Hrisovalant (video). Marul a vorbit!

Mărul a vorbit! O icoană făcătoare de minuni a Sfintei Irina de Chrysovalantou a fost descoperita în Valsamata, Kefalonia, Grecia, conform unui raport al publicatiei grecesti InKefalonia

Mărul a vorbit și a dezvăluit secretul aflat la radacinile sale! O istorie cu adevărat frumoasă a luat nastere cu câteva zile în urmă, în exteriorul Bisericii din Valsamata, Kefalonia.

“În cadrul unei actiuni de plantare de copaci, a fost descoperita o icoana sfanta a Sfintei Irina din Chrysovalantou”, a declarat preotul bisericii, părintele Xenophondas Zarkadas, continuand: “a fost descoperita atunci cand echipa care se ocupa de plantarea copacilor s-a hotarat sa transplanteze un mar mic în creștere. Între rădăcinile acestuia, insa, a fost descoperit un pachet, în care a fost înfășurata cu grijă icoana Sfintei Irina din Chrysovalantou”.

Parintele Xenophondas a mai declarat: “Icoana nu este foarte veche, dar este datata undeva în a doua jumătate a secolului trecut. Acesta este, evident, pictata de o femeie. Este frumoasa și scrie pe ea: Sfanta Irina din Chrysovalantou”.

Un membru al consiliului bisericesc, domnul Dimitris K, a marturisit ca a avut, la randul sau, un vis profetic, patru zile la rand, in care vedea partea din spate a bisericii, unde a fost gasita icoana.

Preotul a adaugat: “Este cu totul nesemnificativ cât de veche este icoana, dar ceea ce este interesant, este faptul că, in mod spectaculos, icoana a decis să se dezvăluie sub pomul preferat al sfintei, mărul!”. In galeria media a articolului de fata (www.lacasuriortodoxe.ro) puteti vedea un material video pe aceasta tema.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.