Principesa Margareta si Principele Radu au vizitat Patriarhia Ierusalimului

In urma cu cateva zile, Principesa Margareta a României și Principele Radu au vizitat Patriarhia Ierusalimului.

Vizitatorii, foarte stimati, au fost primiti cu căldură, de către Preafericitul Părinte Teofil, Patriarhul Ierusalimului.

Cuplul princiar a marturisit bucuria de a fi primit de Patriarhul Bisericii, in aceasta perioada a Invierii, și că a mai fost deja primit de către Patriarhia Ecumenică, Patriarhia Alexandriei, Patriarhia Serbiei și Patriarhia Georgiei.

Printul si printesa au fost însoțiti de Ambasadorul Român în Israel, Andrea Pastarnac, în cadrul vizitei lor în statul Israel, desfasurata între 30 aprilie și 1 mai, în calitatea lor oficială de prinț și prințesă.

În contextul acestei vizite, Preafericirea Sa a vorbit despre activitatea pastorală și de slujire a pacii, a Patriarhiei, in situatia politică multi-religiosa, multinaționala și inflamabila din Orientul Mijlociu.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.