Liderii Opozitiei Siriene sosesc in Moscova

Este asteptata sosirea unei delegații a Coalitiei Nationale de Opozitie si a Fortelor Revolutionare Siriene, condusa de Ahmad al-Jarba (foto), in Moscova, astazi, conform radioului Vocea Rusiei (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). O sursă din coaliție, citata de un raport al radioului, a declarat ca ordinea de zi a vizitei este încă în discuție.

Pe 4 februarie, insa, Ahmad al-Jarba se va întâlni cu ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov. In calitate de reprezentant al Coaliției Naționale, Luay Safi, declara, după prima rundă a conferinței internaționale privind problema siriana, din orașul elvețian Montreux, ca in cadrul acestei intalniri, Jarba și Lavrov vor discuta despre modalitatile de soluționare pașnică a conflictelor din Siria.

“Vrem sa oprim vărsarea de sânge”, a adăugat Safi.

Serghei Lavrov s-a întâlnit deja cu Ahmad al-Jarba, la Paris, pe 12 ianuarie (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe) și la Conferința de la Montreux, care a avut loc la sfârșitul lunii ianuarie (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.