David Cameron, tras la raspundere pentru inundatiile din Marea Britanie

Primul-Ministru David Cameron a fost facut raspunzator pentru inundațiile care au lovit recent Marea Britanie, de catre David Silvester, un consilier UKIP și membru al Partidului Independenței, într-o scrisoare deschisă publicată de un ziar din Oxfordshire, Helen Standard.

Silvester susține că sprijinul acordat de Cameron proiectului de lege privind casatoria intre persoane de același sex, semnat anul trecut, a fost un “act contrar Evangheliei”.

“Scripturile arată foarte clar că o națiune creștină, care își abandonează credința sa și comite acte contrare Evangheliei, va fi asaltata de dezastre naturale, cum ar fi furtunile, bolile, ciuma și războaiele”, a spus consilierul.

“Acum, chiar daca va varsa lacrimi de crocodil, Cameron, in fata proprietarilor nevoiași inundati, (…)este vina lui că pături largi ale națiunii au fost afectate de furtuni și inundații… El a acționat cu aroganta impotriva Evangheliei”, a continuat acesta.

Silvester a părăsit Partidul Conservator, în semn de protest față de proiectul de lege in cauza, spunând că a fost “picătura care a umplut paharul”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.