Papa Francisc: Eu nu sunt Tarzan!

Papa Francisc a facut sa rada o multime de tineri, ieri, când le-a spus că nu a fost niciodata “Tarzan”, dar ca si-a gasit puterea, in perioadele sale de dificultate, in credința sa.

Vorbind la sfârșitul unei excursii in Sardinia, el a spus că a marcat recent cea de-a 60-a aniversare a zilei in care a simțit pentru prima dată vocația de a fi preot.

“Nu am regretat. Și asta fiindca nu simteam ca as fi Tarzan, avand puterea (fizică) sa merg mai departe”, a spus el, provocand râsete și aplauze prin compararea sa cu personajul fictiv, crescut de maimuțe în jungla africana.

“Nu, nu am regretat niciodata, chiar nici în cele mai întunecate momente, în vremuri de păcat, în vremuri de instabilitate, în vremuri de eșec; m-am uitat la Iisus și am avut încredere în El, iar El nu m-a abandonat. El este un insotitor credincios”, a spus Francisc.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.