Filmul documentar Sfântul Iosif Isihastul, avându-l în rol principal pe Jonathan Jackson, online pentru câteva ore

Un nou documentar despre Părintele duhovnicesc athonit al secolului XX, Sfântul Iosif Isihastul, despre care ați mai putut citi în paginile Lăcașuri Ortodoxe, a fost disponibil online ieri, pentru câteva ore. Filmul îl are în rolul principal pe câștigătorul Premiului Emmy, renumitul actor Jonathan Jackson.

Filmul a primit deja trei premii la “London Short Film Festival”, câștigând, de asemenea, cinci premii Odysseus la London Greek Film Festival: cel mai bun documentar, cel mai bun actor (Jonathan Jackson), cel mai bun videoclip, pentru „A Prayer for All” de Jonathan Jackson (cu versuri inspirate din scrierile Sfântului Iosif) și două premii onorifice acordate călugărilor mănăstirii Vatoped de pe Muntele Athos, pentru realizarea documentarului și participarea lor la documentar și pentru „contribuția lor spirituală și socială în întreaga lume”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.