Moaștele Sfantului Ioan Maximovici vor fi prezente in zece Eparhii ale Bisericii Ortodoxe Ruse

Racla cu mostele Sf Ioan Maximovici de Shangai in Rusia Centrala 2012 Cu binecuvântarea Sanctității Sale Patriarhul Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii si a IPS Arhiepiscop de San Francisco și America de Vest (apartinand de Biserica Ortodoxă Rusă din Afara Granitelor), o raclă cu moastele Sfantului Ioan Maximovici, făcătorul de minuni din Shanghai și San Francisco, va fi purtata in 10 eparhii din Rusia Centrala, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Proiectul face parte din programul de tineret internațional "Legatura duhovnicească" și a debutat in ziua de 16 noiembrie 2012.

Sfintele moaște urmeaza parcursul:

Cu aceasta ocazie, numeroase evenimente educaționale au fost planificate pentru fiecare oraș vizitat de moaștele Sfântului Ioan Maximovici, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.