Tarnosirea unei biserici ortodoxe Sfanta Maria, in Ramachandrapuram – India

Biserica ortodoxa Sfanta Maria Ramachandrapuram - India 2011“Trebuie sa avem discernamant in privinta provocarilor acestor vremi”, a declarat Mran Mer Baselias Martama Paulese al II-lea, catolicosul de Rasarit si Mitropolit de Malankara. Acesta a tinut un discurs pe aceasta tema, vineri, 10 iunie 2011 – informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Seful Bisericii din Malankara a ajuns la Hyderabad, pentru tarnosirea unei biserici ortodoxe nou construite, Sfanta Maria din Ramachandrapuram.

V. Sunita Laxme Riddi, Ministrul pentru Dezvoltarea Femeii si Protectia Copilului, si-a exprimat bucuria de a-l primi pe liderul spiritual al celor doua milioane si jumatate de credinciosi.

Ea a mai spus ca Biserica poate spera in cooperare venita din partea guvernului, in cadrul serviciilor de mare valoare ale Bisericii.

Ministrul a mai promis, de asemenea, Bisericii Ortodoxe Indiene, ajutor in orice tip de proiect legat de serviciile sociale pe care Biserica si le planifica, facand referire la o solicitare anterioara formulata de Episcopul eparhiei Bangalore a Bisericii Ortodoxe, Mitropolitul Dr. Abraham Serafim, vizand un teren pentru infiintarea unui Centru de Tineret in Hi-Tec City, mai informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.