publicat în: Arhivă

PROGRAMUL VIZITEI PASTORALE A PREASFINTITULUI EPISCOP IRINEU DE LA VATRA ROMANEASCA, LA MONTREAL CANADA (14 – 17 AUGUST 2009)

Preasfintitul Episcop Irineu Duvlea Vicarul Episcopiei Ortodoxe Romane de la Vatra Romaneasca va efectua o vizita pastorala in perioada 14 – 17 August 2009, in cadrul comunitatii romanesti din Orasul Montreal.


Vizita va incepe vineri 14 august 09, cu slujba Vecerniei si Prohodul Maicii Domnului la Parohia Sfanta Maria din Laval, pastorita de P.C.Preot Ioan Iancu.

In ziua de 15 august va savarsi Sfanta Liturghie la parohia Sfantul Nicolae din Montreal pastorita de P.C. Preot Prof. Dr.Cezar Vasiliu si P.C. Preot. Daniel Ungureanu, aceasta vizita este prilejuita si de implinirea a 15 ani de la intemeierea parohiei Sf. Nicolae.

Duminca 16 august PS Irineu va savarsi Sfanta Liturghie la parohia Sf. Andrei din Laval-Montreal pastorita de P.C.Parinte Dan Nicolau, si tot Duminica, Preafintitul va face o vizita parinteasca celor doua noi Misiunii Ortodoxe din Montreal, pastorite de P.C.Preoti Octavian Blaga si Ioan Cotrigasanu.

Luni 17 august 2009, Preasfintitul Irineu va face o vizita pastorala la Parohia Roamneasca Sf. Nicolae din Ottawa, pastorita de Parintele Daniel Banu.