NEPSIS UK: Seara de poezie crestina – sambata 28 august, in parohia romaneasca Birmingham

Fraternitatea Tinerilor Ortodocsi NEPSIS UK, in colaborare cu Parohia Ortodoxa Sf Andrei din Birmingham, va invita la Seara de Poezie Crestina, sambata 28 august 2010, ora 18 pm, la University of Birmingham, Chaplaincy: St Francis Hall Edgbaston Park Road, B15 2UD.

Redactare: TEO-CHristian pentru Lacasuri Ortodoxe®


"Vom presara cate o lacrima in forma de vers,

Vom invia amintiri din trecut ce s-au sters.

Nume lasate in pulberi si uitare,

Le-om aseza cu cinste pe sfintele altare

Iar lacrima Ta si lacrima Mea,

Fi-va tamaie ce ruga va naste

In arderea sa!"

Cei veniti de la distante mai mari si care doresc sa fie alaturi la Slujba Sfintei Liturghii de Duminica, pot fi gazduiti peste noapte.

Weekend-ul va cuprinde Seara de Poezie Crestina organizata sambata dupa amiaza, precum si savarsirea Sfintei Liturghii in Duminica Taierii Capului Sf. Prooroc Ioan Botezatorul si a Sf. Cuvioase Teodora. Pentru seara de poezie crestina oricine poate participa prin recitarea unor poezii, prin a canta, vocal sau la un instrument, prin a povesti, sau doar prin a fi alaturi de ceilalti.

Pentru Lacasuri Ortodoxe, din Nordul Angliei

Psih. Simona Ciobanu
PhD Candidate Department of Theology and Religion
University of Durham

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 31/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.