Proiect de lege privind finantarea avortului in SUA

Lacasuri Ortodoxe: din Washington DC

Proiect de lege privind finantarea avortului in SUA
Liderii Pro-life din Capitol Hill sunt nevoiti sa reactioneze din nou, afirma presa americana, dupa ce Casa Alba a anuntat ca va publica un proiect de lege de compromis, cat mai curand posibil, in aceste zile, pentru a impinge avortul in categoria asigurarilor de sanatate.


intr-un raport din New York Times, publicat joi, 18 februarie 2010, oficialii democrati au confirmat propunerea Presedintelui Obama, atasata unui proiect de lege bugetara, care ar necesita o majoritate de 51 de voturi in Senat. Procesul poarta numele de reconciliere bugetara.

in cazul in care noua legislatie (care este, in esenta, un pachet de compromisuri care sa dea satisfactie Casei Democratilor) trece, Casa Alba va fi astfel complet in favoarea finantarii avortului.

Liderii Coalitiei Stop-Avort i-au indemnat pe adeptii pro-life sa ia legatura cu senatorii si reprezentantii lor, indemnandu-i sa se opuna expansiunii avortului prin aceste promisiuni ale proiectului de lege.

© Carmen_Ana Ion publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 5/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.