Blasfemie – Elton John ingrozeste lumea crestina cu afirmarea homosexualitatii sale

Lacasuri Ortodoxe: din New York
Blasfemie – Elton John ingrozeste lumea crestina cu afirmarea homosexualitatii sale

Presedintele "Ligii catolice”, Bill Donohue a lansat un comunicat prin care atragea atentia asupra “deviatiilor sexuale” ale lui Elton John care se pare ca nu mai are limite, mai ales cand ajunge sa si le expuna si public.


Bill Donahue a simtit nevoia sa ia atitudine, in urma unor declaratii blasfemiatoare facute de cunoscutul si talentatul cantaret cu ocazia unui interviu oferit revistei Parade SUA.

“Pe cruce, El i-a iertat pe cei care l-au rastignit. Iisus si-a dorit iubire si iertare din partea oamenilor.” afirma acesta in interviul citat de AFP.

“Nu stiu de ce oamenii sunt atat de cruzi. incearca sa fii femeie lesbiana in Orientul Mijlociu, si vei fi moarta", a continuat el, sustinand cu “convingere”, intr-un mod blasfemiator, ca lumea gay nu i-a fost straina nici lui Iisus.

Revista La Croix, citand fragmente care nu se cuvin a fi redate in aceste randuri, amintea ca, in plus, cantaretul britanic a mai recunoscut si ca “in cadrul tuturor relatiilor sale a consumat droguri”, fara a se putea opri, pana in momentul in care a ajuns sa aiba “grave probleme cardiace”. Cu toate acestea, Elton John, in varsta de 65 de ani, atragea atentia asupra “problemelor sentimentale care exista in vietile tinerilor”.

"Admit ca intotdeauna am avut relatii cu oameni mai tineri, ducandu-i cu mine in toata lumea, si incercand sa-i educ".

"Unul cate unul, au avut ba un ceas Cartier, ba un costum Versace sau o masina sport. Nu aveau de lucru, si au depins deci de mine. Am facut asta de multe ori. Dupa 6 luni oboseau si incepeau sa ma urasca pentru faptul ca ma amestecasem in viata lor, sustinand ca le-am distrus increderea in sine. N-am avut nicio astfel de intentie", titreaza La Croix.

Bill Donohue, evident deranjat de vorbele cantaretului, a incheiat declaratia, afirmandu-si dezamagirea in ce-l priveste pe artist:
"La ce va putti astepta de la un astfel de om, care altadata afirma ca va interzice religia?”. "Avand in vedere gustul sau pentru recidiva, nu avem nici macar pretentia sa-si ceara scuze", sustine France Press.

©Alex_Daniel Rotariu publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 5/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.