(VIDEO) “TRANSITION” – Un proiect ortodox, lansat pe DVD de Orthodox Christian Fellowship USA

Studii recente arata ca 78% dintre clericii crestini-ortodocsi si 84% dintre laici considera ca cea mai importanta problema a zilei de astazi este ca tinerii si adultii (dintre cei mai tineri) parasesc Biserica.

Acest lucru ii face pe studentii Orthodox Christian Fellowship sa ii aiba in vedere pe tinerii care urmeaza sa se inscrie la un colegiu.


"TRANSITION" – Un proiect ortodox, lansat pe DVD de Orthodox Christian Fellowship USA

Studentii Orthodox Christian Fellowship le impartasesc “bobocilor” experientele lor privind entuziasmul si indoiala in credinta.

Acestia au editat de curand un DVD, prin care urmaresc, nu doar sa capteze atentia adolescentilor, dar sa fie folosit si ca un ghid prin care sa fie incurajati spre propria analiza, provocand serioase intrebari, util atat in familie cat si in societate.

Parintele Mark Leondis, Director Departamentului Tineret din cadrul Arhiepiscopiei Grec-ortodoxe din America ne relateaza:

"TRANSITION" – Un proiect ortodox, lansat pe DVD de Orthodox Christian Fellowship USA

"Acest DVD-ul este o resursa excelenta. Sunt increzator ca ea va servi ca nou instrument in parohii, familii si chiar in campusurile noastre, incercand sa-i pastreze pe studenti aproape de Biserica".

Filmul are 29 de minute, iar Lacasuri Ortodoxe, informat despre acest DVD, va propune varianta trailler-ului, aici:

©autor KSLCatalin publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 5/2010