Wednesday 3 february 2010

Solal, nepotul presedintelui Frantei – Nicolas Sarkozy – a fost circumcis

Lacasuri Ortodoxe: din Paris
Solal, nepotul presedintelui Frantei, Nicolas Sarkozy, a fost circumcis

Primarul-deputat al UMP al Levallois-Perret (Hauts-de-Seine), Patrick Balkany, intervievat duminica la Radio J, a spus ca fiul mic al presedintelui Nicolas Sarkozy, Solal, a fost taiat imprejur, conform ritualului evreiesc.


Cand a fost intrebat daca a asistat la circumcizia lui Solal, nascut la 13 ianuarie 2010, fiu al lui Jean Sarkozy si al sotiei sale Jessica, Balkany a spus "ca nu poate spune nu, ci ca mai degraba poate confirma acest lucru”.

Solal, nepotul presedintelui Frantei, Nicolas Sarkozy, a fost circumcis

"S-a intamplat asemenea tuturor circumciziilor, cu prezenta unui rabin si al unui mohel" (practicant al medicinei), a declarat primarul din Levallois, apropiat al seful statului.

Jean Sarkozy "e casatorit cu o practicanta evreica" iar Nicolas Sarkozy "nu vede in asta nicio problema", a mai spus in plus Balkany. El a mai specificat ca presedintele Republicii, "retinut de obligatiile functiei sale", nu a fost prezent, dar ca "evenimentul a fost urmarit de toata familia sa: mama, tata si frate", a mai adaugat acesta.

Patrick Balkany, al carui tata este de origine maghiara ca si cel al sefului statului, a relatat ca atunci cand l-a intalnit prima oara pe Nicolas Sarkozy avea varsta de 29 de ani, iar primul lucru despre care au vorbit au fost “originile lor evreiesti”.

Solal, nepotul presedintelui Frantei, Nicolas Sarkozy, a fost circumcis

Nicolas Sarkozy "are o familie catolica, un bunic evreu si, desigur, a fost marcat de aceasta dubla cultura", a mai spus el.

La o intrunirea ce a avut loc la Toulon, Le Pen spunea: "?titi ca numele nepotului lui Sarkozy este Solal – reflectand neasimilarea familiei sale in societatea franceza – iar Mohammed este numele dat cel mai des noilor nascuti din Marsilia? "

©KSLCatalin / redactie Lacasuri Ortodoxe 2010

Lăcaşuri Ortodoxe (spre pagina principală)

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile