Despre sedinta Sfantului Sinod – 28 octombrie 2010

in ziua de praznuire a Sfantului Ierarh Iachint de Vicina, Mitropolitul Tarii Romanesti, joi, 28 octombrie 2010, membrii Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane se vor intruni in sedinta solemna, in Aula Magna „Teoctist Patriarhul” a Palatului Patriarhiei. La sedinta prezidata de Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, va fi prezent si Sanctitatea Sa Bartolomeu, Patriarhul Ecumenic.

©Redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: KSLCatalin


„La orele 10:30, in Aula Magna Teoctist Patriarhul din Palatul Patriarhiei va avea loc sedinta solemna a Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane cu tema ‘2010-Anul Omagial al Crezului Ortodox si al Autocefaliei Romanesti’.

In cadrul acestei sedinte solemne a Sfantului Sinod vor fi prezentate sintetic si evaluate manifestarile cu un caracter pastoral-misionar si cultural-mediatic care au fost organizate in toate eparhiile din tara si strainatate ale Patriarhiei Romane in Anul Omagial al Crezului Ortodox si al Autocefaliei Romanesti.

Participantii la ?edinta Solemna a Sfantului Sinod vor urmari si un film: „Binecuvantare pentru popor. Patriarhia Romana-Istorie-Organizare-Misiune.”, conform Centrului de Presa al Patriarhiei Romane.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 41/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.