IPS Petru, Arhiepiscop al Chisinaului, a primit in audienta pe Ambasadorul Romaniei in Moldova

IPS Petru, Arhiepiscop al Chisinaului, a primit in audienta pe Ambasadorul Romaniei in Moldova

La 22 aprilie 2010, inaltpreasfintitul Petru, Arhiepiscop al Chisinaului, Mitropolit al Basarabiei si Exarh al Plaiurilor, a primit in audienta pe Excelenta Sa, Dl Marius Lazurca, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Romaniei in Republica Moldova.


inaltpreasfintitul Mitropolit si Exarh Petru l-a felicitat pe Domnul Ambasador cu ocazia inceperii misiunii diplomatice in Republica Moldova, dupa care a facut o trecere in revista a activitatii Mitropoliei Basarabiei.

Dl Lazurca s-a interesat, in mod deosebit, de problemele cu care se confrunta in prezent Mitropolia Basarabiei si de relatia dintre aceasta structura bisericeasca romaneasca si autoritatile statului.

intalnirea a decurs intr-o atmosfera frateasca.

La intalnire au fost prezenti: PC preot Ioan Cosoi, secretar eparhial, PC consilieri Vasile Burduja si Iulian Budescu, Arhimandrit Andrei Caramalau, staretul Manastirii „Sfantul Apostol Andrei” din or. Durlesti, municipiul Chisinau, si PC preot Andrei Deleu, seful Cancelariei Mitropolitane.

Biroul de presa al Mitropoliei Basarabiei

©redactare Bogdan Roman publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 14/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.