Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost pus oficial sub acuzare de catre procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din Parchetul Instantei Supreme

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost pus oficial sub acuzare de catre procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din Parchetul Instantei Supreme, care au decis inceperea urmaririi penale in cazul sau, si al altor doi preoti. IPS Teodosie este primul inalt ierarh al BOR pus oficial sub acuzare.


Inalt Prea Sfintia Sa este acuzat de luare de mita si instigare la fals intelectual iar preotii Bogdan Chiriluta de complicitate la luare de mita si Emil Braescu, inspectorul Biroului
Catehizare, de fals intelectual, au precizat reprezentantii Ministerului Public citati de Evenimentul Zilei , precizeaza site-ul Ziare.com.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.