IN MEMORIAM: Dumnezeu ne-a dat un timp deosebit, in care ne-a daruit oameni de exceptie, oameni trimisi din cer…

Iubitul nostru Parinte Teofil, nu a fost "orb", ci un adevarat "vazator" si traitor al bucuriei prezentei Lui Dumnezeu!


SocialTwist Tell-a-Friend

Dumnezeu ne-a dat un timp deosebit – acesta in care inca "ne miscam si suntem", timp in care ne-a daruit oameni de exceptie, oameni trimisi din cer, adica sfinti ca sa ne fie calauze noua orbilor, adevaratilor orbi; pentru ca iubitul nostru Parinte Teofil, nu a fost "orb", ci un adevarat "vazator" si traitor al bucuriei prezentei Lui Dumnezeu.

Regretam profund plecarea Sfintiei Sale, nadajduind totusi in rugaciunea sa pentru noi, de acolo de unde ne vine adevarata bucurie.

Dumnezeu sa-l odihneasca alaturi sfintilor Sai!

Pr. Sarbu Bogdan (sarbu_…@yahoo.com) – Lacasuri Ortodoxe


Formularul creat pentru a oferi membrilor, abonatilor si vizitatorilor Lacasuri Ortodoxe ocazia de a-si putea exprima gandurile, amintirile, mesajele, trairile legate de acest mare duhovnic si parinte al nostru: Pr. Arhimandrit Teofil Paraian – un parinte "raspanditor de bucurie"*, poate fi accesat dand click aici: .

Mesajele vor fi triate de administratia Lacasuri Ortodoxe, rezervand bineinteles si subintelegand drepturile de postare si publicare ulterioara.

* Intr-un interviu realizat cu ocazia unei lansari ce carte, nu cu mult timp inainte de a se muta la Domnul, parintele Teofil afirma: "As fi foarte bucuros daca as sti ca am reusit astfel, prin ce-am facut in viata mea, sa fiu si eu raspanditor de bucurie!"

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.