IN MEMORIAM: Parintele Teofil Paraian a fost, este si va ramane vesnic Parintele nostru drag si iubit…

Un Duhovnic care a reusit sa-l aduca prin dragostea sa pe Mantuitorul Hristos in inimile multor tineri…


SocialTwist Tell-a-Friend

Parintele Teofil Paraian a fost, este si va ramane vesnic Parintele nostru drag si iubit de catre toti crestinii ortodocsi din scumpa noastra tara, Romania.

Un Duhovnic care a reusit sa-l aduca prin dragostea sa pe Mantuitorul Hristos in inimile multor tineri ce luasera calea intunericului.

Parintele Teofil ramane Duhovnicul lipsit de "lumina", dar Iluminat prin Harul ce i l-a dat Dumnezeu.

In mod sigur ne va ocroti prin rugaciunile Sale si va mijloci inaintea Mantuitorului Hristos de acolo din Biserica Biruitoare de unde ne priveste.

Pentru rugaciunile Sfintilor, Parintilor nostri, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, Amin.

Bulat Marius (free…@yahoo.com) – Lacasuri Ortodoxe


Formularul creat pentru a oferi membrilor, abonatilor si vizitatorilor Lacasuri Ortodoxe ocazia de a-si putea exprima gandurile, amintirile, mesajele, trairile legate de acest mare duhovnic si parinte al nostru: Pr. Arhimandrit Teofil Paraian – un parinte "raspanditor de bucurie"*, poate fi accesat dand click aici: .

Mesajele vor fi triate de administratia Lacasuri Ortodoxe, rezervand bineinteles si subintelegand drepturile de postare si publicare ulterioara.

* Intr-un interviu realizat cu ocazia unei lansari ce carte, nu cu mult timp inainte de a se muta la Domnul, parintele Teofil afirma: "As fi foarte bucuros daca as sti ca am reusit astfel, prin ce-am facut in viata mea, sa fiu si eu raspanditor de bucurie!"

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.