IN MEMORIAM: Iti Multumim si Te iubim!

Am avut marea bucurie sa-l avem oaspete in mijlocul nostru aproximativ 2 ore…


SocialTwist Tell-a-Friend

Parinte raspanditor de bucurie – asa a fost si in 22 august 2009, unui grup de aproximativ 100 de persoane reunite din toata tara la o mini tabara la Sambata de Sus organizata de ANATECOR, unde am avut marea bucurie sa-l avem oaspete in mijlocul nostru aproximativ 2 ore.

In acest timp ne-a bucurat si ne-a umplut inimile si sufletele cu vorbele Sale pline de Duh.

Iti Multumim si Te iubim!

Dumnezeu sa Te odihneasca in loc cu verdeata.

Costica Rodica (crodica_…@yahoo.com) – Lacasuri Ortodoxe


Formularul creat pentru a oferi membrilor, abonatilor si vizitatorilor Lacasuri Ortodoxe ocazia de a-si putea exprima gandurile, amintirile, mesajele, trairile legate de acest mare duhovnic si parinte al nostru: Pr. Arhimandrit Teofil Paraian – un parinte "raspanditor de bucurie"*, poate fi accesat dand click aici: .

Mesajele vor fi triate de administratia Lacasuri Ortodoxe, rezervand bineinteles si subintelegand drepturile de postare si publicare ulterioara.

* Intr-un interviu realizat cu ocazia unei lansari ce carte, nu cu mult timp inainte de a se muta la Domnul, parintele Teofil afirma: "As fi foarte bucuros daca as sti ca am reusit astfel, prin ce-am facut in viata mea, sa fiu si eu raspanditor de bucurie!"

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.