Ucraina: o noua miscare controversata a lui Obama

Săptămâna trecută, Ministerul rus de Externe a declarat că desfășurarea de militari SUA pe teritoriul Ucrainei încalcă articolul 10 din acordul de încetare a focului, semnat in capitala Belarusiei, Minsk, care prevedea retragerea tuturor formațiunilor armate străine, a echipamentelor militare și a mercenarilor, din Ucraina.

Cel puțin 7 962 de persoane au murit, deja, în conflictul din Ucraina, potrivit ONU.

Ieri, o delegație ucraineană a părăsit Adunarea Generală a ONU, în timpul discursului Președintelui rus Vladimir Putin, care sublinia că punerea integrala în aplicare a acordurilor de incetare a focului, din februarie 2015, de la Minsk, ramane singura cale de rezolvare a blocajului din Ucraina.

Mai mult decat atat, conform unui raport de ultima ora Sputnik, intr-o mișcare controversată, Președintele american Barack Obama a dat noi asigurări, ieri, Kievului, cum că… Washingtonul va continua să sprijine Ucraina.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.