Belarusia nu va tolera impunerea fortata a valorilor straine in tara

Republica Belarus nu va tolera impunerea forțată a valorilor străine in tara, fiind hotarata sa ramana factor de securitatea regională și internațională, a declarat Președintele Republicii Belarus, Aleksandr Lukașenko, la Adunarea Generala a ONU.

Potrivit lui Lukașenko, citat de Sputnik, Belarusia este pregătita să împărtășească experiența sa, în rezolvarea problemelor diverse, cu alte state-membre ONU.

“Noua, in special, ne displace cand ni se impun anumite derogări de la normele noastre de moralitate”, a declarat, ieri, Lukașenko, adaugand, cu toate acestea, că Belarus “planuieste construirea de relații respectuoase cu toate țările”.

Belarus a avut calitatea de mediator în soluționarea conflictului din Ucraina. Capitala țării, Minsk, a găzduit mai multe runde de negocieri de pace pentru Ucraina.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.