Friday 21 august 2015

Teologii si episcopii catolici africani se plang ca Biserica nu discuta despre problemele lor…

Mai multi teologi proeminenți și episcopi catolici de pe întreg continentul african au facut apel, brusc, la discuții mai ample în cadrul reuniunii la nivel mondial din aceasta toamna, a episcopilor catolici, pe probleme de familie, plangandu-se ca evenimentul de anul trecut s-a axat prea mult pe subiecte de interes pentru… europeni și nord-americani.

Discuțiile de anul trecut – care au atras atentia mass-mediei la nivel international – s-au axat pe examinarea pozițiilor episcopilor vizavi de chestiuni controversate, cum ar fi divorțul și recăsătorirea, relațiile intre persoane de același sex – lăsand nediscutate o mulțime de chestiuni presante cu care se confruntă milioane de oameni in Africa, prelații și cadrele didactice.

Discutiile pe aceasta tema au fost ocazionate de un “Colocviu Teologic privind Biserica, Religia și Societatea din Africa”.

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.