Assad apreciaza ajutorul Rusiei in rezolvarea crizei siriene

Președintele Siriei, Bashar Assad, a declarat că nivelul încrederii Siriei în Rusia rămâne unul ridicat.

Nivelul de încredere a Siriei in Rusia rămâne ridicat, Moscova demonstrandu-si poziția sa fermă în susținerea Damascului, în timpul conflictului militar, a declarat Președintele sirian Bashar Assad.

“Încrederea noastră în Rusia este ridicata, tara dovedindu-se, în timpul acestei crize, că este corecta și transparenta în relațiile cu noi”, a declarat Assad, într-un interviu pentru televiziunea libaneza Al-Manar TV, in urma cu o zi.

Assad a declarat că Rusia nu i-a împiedicat pe sirieni să se angajeze într-un dialog, unii cu ceilalti. Potrivit Președintelui sirian, rezultate pozitive in tara se pot realiza doar prin intermediul dialogului intra-sirian.

Conform Sputnik, Moscova a găzduit două runde de discuții între autoritățile siriene de opoziție și guvern, si și-a exprimat disponibilitatea de a găzdui o treia rundă de negocieri, deși o dată pentru aceasta nu a fost inca stabilita.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.