Tuesday 14 july 2015

Sfantul Print Vladimir, cinstit la nivel national in SUA

Cu binecuvântarea Mitropolitului Ilarion, Întâistătător al Bisericii Ortodoxe Ruse din Afara Granițelor, in SUA, in perioada 23-28 iulie 2015. va avea loc o celebrare nationala a Sfantului Print Vladimir, cu ocazia celor 1000 de ani de la mutarea la Domnul a Sfantulu Vladimir.

Sărbătoarea Sfântului Mare Cneaz Vladimir – Intocmai cu Apostolii, are loc in data de 28 iulie, dar așa cum se obișnuiește în Eparhia Americii de Est, o celebrare nationala are loc in week-end-ul cel mai apropiat de sărbătoare.

Mitropolitul Ilarion va fi cel care va conduce slujbele din 25-26 iulie, avandu-l drept co-slujitor pe Episcopul Nicolae, in Catedrala Memoriala Sfantul Vladimir, din Jackson, New Jersey.

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.