SLUJBA IN DIRECT: Sfintirea Bisericii parohiale din Ivanesti. Sistem DUPLEX

Maine, miercuri, 24 iunie 2015, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, cu sprijinul Departamentului Mass-Media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, va transmite in direct Slujba de Sfintire a unui alt lacas ortodox, aflat in judetul Ialomita: Biserica parohială din localitatea Ivanesti.

Slujba de sfintire si Slujba Sfintei Liturghii vor fi oficiate de Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, inconjurat de un sobor de preoti si diaconi si de numerosi credinciosi.

Maine, este Sarbatoarea Nasterii Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul (Sanzienele sau Dragaica). In aceeasi zi, Biserica Ortodoxa mai aminteste Aducerea moastelor Sfantului Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava si pe Sfantul Ierarh Niceta de Remesiana.

Transmisiunea live va incepe in jurul orei 7:45 AM, urmand sa fie realizata in sistem DUPLEX, FullHD, asa incat, pe un canal tv paralel, vizitatorii nostri vor putea urmari simultan transmisiunea video in direct efectuata din Biserica Podeanu Bucuresti.

Transmisiunea in direct va fi realizata prin serviciile specializate pe care Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe le detine: LiveCamera media PRODUCTION si NETCreator [https://www.netcreator.ro] , aceasta putand fi urmarita gratuit atat in paginile agentiei, cat si in cele ale Retelei Web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.