Friday 12 june 2015

SUA si NATO acuzate de violarea Tratatului de Neproliferare a Armelor Nucleare

Ministerul rus de Externe a acuzat Statele Unite și pe aliații săi din NATO, ieri, de încălcarea Tratatului privind Neproliferare a Armelor Nucleare (TNP) prin efectuarea de planificari și de misiuni nucleare.

Ministerul a afirmat că singura cale de a rezolva problema, este aceea de a readuce toate armele nucleare americane în țară, interzicand raspandirea focoaselor nucleare în străinătate, distrugand tehnologia care faciliteaza utilizarea armelor nucleare și refuzand efectuarea de exerciții nucleare.

Conform unui raport Sputnik, Ministerul a afirmat: “așa-numitele misiuni nucleare comune, practicate de către Statele Unite și de aliații lor din NATO, reprezinta o încălcare gravă a Tratatului menționat [NPT]”.

Tratatul NPT a intrat în vigoare în 1970, pentru a preveni răspândirea armelor nucleare și promovarea utilizării tehnologiei nucleare civile. Mai mult de 191 de state au aderat la Tratat.

În aprilie, Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat că Statele Unite încalca TNP, prin plasarea de arme tactice nucleare în Belgia, Italia, Turcia, Germania și Olanda.

Lăcaşuri Ortodoxe (spre pagina principală)

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile