Patriarhia Romana atrage atentia asupra sistemului greoi de lucru si de comunicare al Companiei de Autostrazi si Drumuri

Intr-un raspuns oficial adresat publicatiei WOWBIZ, semnat de Biroul de presa propriu, Patriarhia Română a atras atentia asupra faptului ca CNADNR (Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania) dispune de un “sistem greoi de lucru şi de comunicare”.

Raspunsul, publicat in ultimele ore, face referire la plata unei amenzi, pentru circularea fara rovinieta a unuia dintre autoturismele Administratiei patriarhale (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

In comunicat, Biroul de presa al Patriarhiei Romane atentioneaza ca acest sistem ar trebui sa fie “remediat de urgenţă”, citand un alt comunicat semnat tot de Patriarhie, din luna februarie a anului trecut:

“După ce am aflat din presă că Patriarhia Română a fost acţionată în instanţă de CNADR pentru un debit de 28 de euro din anul 2011, un reprezentant al Administraţiei patriarhale s-a deplasat la sediul CNADR şi a achitat imediat suma respectivă.

Precizăm faptul că în anul 2011, Patriarhia Română a fost înştiinţată de Administraţia Naţională a Finanţelor Publice doar de contravenţia de 250 lei, sumă plătită imediat prin reţinerea din cont.

Din păcate, se constată un sistem greoi de lucru şi de comunicare al CNADR care trebuie remediat de urgenţă. Mai precizăm faptul că Patriarhia Română îşi plăteşte la timp obligaţiile către bugetul de stat”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.