Pregatirea copiilor pentru Jihad: Ghid pentru instruirea mamelor, lansat de Statul Islamic

Statul Islamic, un grup sunnit brutal, care controlează în prezent zone intinse din Irak și Siria, a publicat un ghid destinat mamelor, privind modul creșterii si pregatirii propriilor copii pentru “războiul sfânt” – conform unui raport al publicatiei “The Independent”.

Ghidul îndeamnă femeile să înceapă o educație adecvată, inca de cand copiii lor sunt mici.

Ziarul citează din ghid: “Nu așteptați până când acestia vor avea sapte ani, pentru a începe, pentru că s-ar putea sa fie prea tarziu”.

Mamele sunt, de asemenea, sfătuite sa le permita copiilor sa se joace cu arme de jucarie, pentru a afla cum trebuie tintit si pentru a practica tirul. Tinerii ar trebui să faca sport, pentru a fi în formă, potrivit documentului.

Institutul de Cercetare Media in Orientul Mijlociu, cu sediul in SUA, intentioneaza si el sa lanseze un raport privind modul în care copiii musulmani s-au radicalizat.

Publicatia Sputnik citeaza un fragment dintr-o declaratie a directorului executiv al Institutului, Steven Stalinsky, pentru Mail Online: “Pe masura ce inaintam in 2015, Al-Qaida și filialele sale, ISIS, precum și alte grupuri jihadiste din întreaga lume, continuă să investească în îndoctrinarea următoarei generații de luptători”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.