publicat în: Arhivă

Pregatirea copiilor pentru Jihad: Ghid pentru instruirea mamelor, lansat de Statul Islamic

Statul Islamic, un grup sunnit brutal, care controlează în prezent zone intinse din Irak și Siria, a publicat un ghid destinat mamelor, privind modul creșterii si pregatirii propriilor copii pentru “războiul sfânt” – conform unui raport al publicatiei “The Independent”.

Ghidul îndeamnă femeile să înceapă o educație adecvată, inca de cand copiii lor sunt mici.

Ziarul citează din ghid: “Nu așteptați până când acestia vor avea sapte ani, pentru a începe, pentru că s-ar putea sa fie prea tarziu”.

Mamele sunt, de asemenea, sfătuite sa le permita copiilor sa se joace cu arme de jucarie, pentru a afla cum trebuie tintit si pentru a practica tirul. Tinerii ar trebui să faca sport, pentru a fi în formă, potrivit documentului.

Institutul de Cercetare Media in Orientul Mijlociu, cu sediul in SUA, intentioneaza si el sa lanseze un raport privind modul în care copiii musulmani s-au radicalizat.

Publicatia Sputnik citeaza un fragment dintr-o declaratie a directorului executiv al Institutului, Steven Stalinsky, pentru Mail Online: “Pe masura ce inaintam in 2015, Al-Qaida și filialele sale, ISIS, precum și alte grupuri jihadiste din întreaga lume, continuă să investească în îndoctrinarea următoarei generații de luptători”.