STIRI | Metodele de tortura ale CIA. SUA, pionierul lumii in incalcarea drepturilor omului

Ayatollahul iranian – cleric de top – Ahmad Khatami Seyyed, a comentat cu privire la recentul raport american despre tehnicile de interogare ale CIA, si a numit SUA “pionierul lumii în încălcarea drepturilor omului”.

Clericul iranian senior a criticat guvernul american, numindu-l lider în încălcările drepturilor omului, în urma unui raport recent al Senatului, care dezvaluia tehnici de tortura ale CIA, conform informatiilor Press TV.

Utilizare CIA a acestor metode de tortura – pe care am evitat sa le prezentam in articolul de fata, datorita sadismului lor – descoperite de raportul Senatului Statelor Unite privind interogarea, nu sunt altceva decat agresari sexuale și torturi, a declarat grupul Medicilor pentru Drepturile Omului, cu sediul la New York.

“Torturile lor sunt medievale; americanii, care vorbesc despre drepturile omului, sunt pionieri mondiali în încălcarea drepturilor omului”, a declarat Ayatollahul Seyyed Ahmad Khatami, conform agentiilor de stiri, care au citat interventia sa din cadrul rugăciunilor săptămânale de vineri.

Pe 9 decembrie 2014, Comitetul de Informații al Senatului SUA a făcut public rezumatul unui raport, care descrie tehnici de tortură brutale, utilizate de Agenția Centrală de Informații (CIA), asupra celor care sunt suspectati de terorism.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.