Apostolii secolului XXI. Album foto: raspandirea Ortodoxiei in intreaga lume (foto)

O expoziție unică despre raspandirea Ortodoxiei din întreaga lume, este în curs de desfășurare în Ekaterinburg, Rusia.

Cu binecuvântarea Mitropolitului Kirill de Ekaterinburg și Verkhoturye, incepand cu data de 3 februarie, Departamentul Misionar Eparhial prezinta expoziția “Apostoli ai secolului XXI”, la centrul de educatie religioasa “Reprezentanta Patriarhală”, din Ekaterinburg.

În cadrul expoziției, poate fi observat modul în care Ortodoxia este răspândita în Filipine, India, Mongolia, Pakistan, Thailanda, Cambodgia, Coasta de Fildeș, Kenya și in alte țări. Fotografiile sunt însoțite de fragmente din povestirile misionarilor si ale noilor botezati.

Expoziția mai afișează, de asemenea, publicații misionare în limbi străine și exponate care demonstreaza modul în care Creștinismul se reflectă în cultura popoarelor non-ortodoxe. Pana in aceasta duminica, inclusiv, aici mai pot fi ascultate cântari africane ortodoxe, pot fi vizionate clipuri video realizate in cadrul călătoriilor misionare și se poate discuta cu misionarii. In albumul foto, puteti vedea mai multe imagini din cadrul expozitiei, suprinse de Diaconul George Maximov, din Biserica Ortodoxa Rusa.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.