Ashley Madison – site-ul de matrimoniale destinat adulterilor, interzis in Singapore

Singapore a interzis un site de matrimoniale, care ii viza pe cei care se afla deja intr-o relatie, chiar inainte ca acesta sa fie lansat.

Site-ul Ashley Madison “promoveaza agresiv și facilitează relatiile extraconjugale”, noteaza Straits Times, citand Autoritatea guvernului in Dezvoltare Media.

“Este împotriva interesului public sa i se permita lui Ashley Madison sa-si promoveze site-ul său, care încalca flagrant valorile noastre privind familia și moralitatea publică. Prin urmare, nu vom permite ca Ashley Madison să funcționeze în Singapore și lucram cu furnizorii de servicii de Internet să blocheze accesul la acest site”, mai arata publicatia.

Măsura a urmat unor rapoarte conform carora site-ul web ar fi planificat lansarea sa, in Singapore, pentru anul viitor.

Ashley Madison, cu sediul in Canada, si care se lauda cu sloganul “Viața este scurtă. Intreprindeti o aventura”, operează în America de Nord și Europa, și s-a extins in acest an si în Japonia și Hong Kong. In Romania, la aceasta data, site-ul nu este functional.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.