Conferinta la nivel inalt privind dialogul religios si cultural

O conferință la nivel înalt privind dialogul religios și cultural va avea loc la Sankt Petersburg, in perioada 3-4 iulie 2014, conform Ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov.

Declaratia, citata de Interfax, a fost facuta in cadrul celei de-a 11-a reuniuni a miniștrilor de externe din țările ASEM (Asia-Europa), din aceste zile, in Delhi, India.

Lavrov a declarat ca întărirea acordului religios este o sarcină foarte importantă. El a reamintit că Rusia a sugerat organizarea conferinței la nivel înalt privind dialogul religios și cultural in Rusia, la summitul ASEM din Bruxelles, în 2010. “Vă invităm pe toți să luati parte la ea”, a spus Lavrov. Pana la derularea evenimentelor, informatia de fata va putea fi gasita pe pagina noastra Home, la rubrica Semnal Evenimente.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.