Transmisiune video in direct: 1700 de ani de la Edictul de la Milano – Sfanta Liturghie Arhiereasca din Nis

In paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe – Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe veti putea urmari duminica, 6 octombrie 2013, incepand cu ora 8:50, transmisiunea video in direct a Slujbei Sfintei Liturghii Arhieresti din Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena din Nis, Serbia. Evenimentul este dedicat implinirii a 1700 de ani de la Edictul de la Milano (vezi programul evenimentelor aici) [https://www.lacasuriortodoxe.ro/stiri/traditii-ocazii/4929-lemn-din-sfanta-cruce-si-mana-sf-ioan-botezatorul-pe-aeroportul-din-nis-programul-manifestarilor.html] .

La Sfanta Liturghie vor participa:

– Patriarhul Bartolomeu I, Arhiepiscop al Constantinopolului, al Noii Rome și Patriarh Ecumenic

– Patriarhul Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii

– Patriarhul Teofil al III-lea al Ierusalimului

– Patriarhul Irinej al Serbiei

Totodata, o particica din Lemnul Sfintei Cruci și mana dreapta a Sfântului Ioan Botezătorul, care au fost aduse aseara cu avionul (vezi video dand click aici) [https://www.lacasuriortodoxe.ro/stiri/media-cinema/4940-video-primirea-mainii-sf-ioan-botezatorul-si-a-lemnului-sfintei-cruci-la-nis.html] , vor fi puse credinciosilor spre inchinare.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.