650 de cazinouri ilegale, inchise in Moscova in doar 2 saptamani

Peste 650 de cazinouri care functionau in economia subterana au fost închise in Moscova, în ultimele două săptămâni, conform radioului Vocea Rusiei, care citeaza Interfax.

Poliția din Moscova a lichidat peste 650 de unități de jocuri de noroc care functionau ilegal, în timpul operațiunii speciale Zaslon-1, conform declaratiei lui Viktor Popkov, șeful inspecției Departamentului principal al Ministerului Rus de Interne din Moscova.

In plus, Poliția din Moscova a mai surprins 2743 de șoferi de taxi ilegali si un total de 4747 de puncte de vânzare de alcool contrafăcut, peste 31 de tone de alcool vandut ilegal fiind confiscate.

Un total de 32.000 de ofițeri de poliție, 13.500 de agenti și peste 4.000 de angajați ai firmelor private de securitate au participat la Zaslon-1, care a avut loc in Moscova, în perioada 26 iunie-11 iulie.

Peste 8.000 de infractori au fost aduși in secțiile de poliție.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.