Sfantul Augustin si cultura mondiala

Ieri, în sala mare a Bibliotecii Naționale a Literaturii Straine din Moscova a avut loc conferința intitulată “Sfântul Augustin și cultura mondiala”.

Conferința a fost organizată de Institutul de Studii Superioare Sfinții Chiril și Metodie, al Patriarhiei Moscovei, de Ambasada Algeriei în Federația Rusă, de reprezentantul Vaticanului în Federația Rusă și de Biblioteca de literatura străină.

La conferinta au fost prezenti: Arhiepiscopul Nifon de Philippopolis, reprezentant al Patriarhul Antiohiei și al întregului Răsărit, Arhiepiscopul Ivan Iurcovici, Nunțiu Apostolic în Rusia, Arhiepiscopul emerit de Alger, Henri Teissier, ambasadorul italian in Rusia, Antonio Landi, ambasadorul Republicii Coasta de Fildes si reprezentanti din Rusia, profesori, studenți si specialisti ai scolilor publice.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.