Sfanta Liturghie Arhiereasca la manastirea Frasinei, ctitoria Sfantului Ierarh Calinic

După ce au fost purtate în pelerinaj la Craiova şi la Râmnicu Vâlcea, Moştele Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica au sosit după aproape un secol şi jumătate şi la ctitoria de suflet a Sfântului Ierarh, Mănăstirea Frăsinei, in data de 1 mai 2012, după-amiază, aduse fiind de către delegaţia oficială condusă de Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Mitropolitul Olteniei. In ziua de 2 mai, începând cu orele 10,00, la Sfânta Mănăstire Frăsinei, din comuna Muereasca, judeţul Vâlcea, în prezenţa Moaştelor Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica, Sfânta Liturghie a fost oficiată de către un ales sobor de ierarhi, preoţi şi diaconi, sub protia Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Mitropolitul Olteniei.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.