Bisericile din Africa Centrală ajuta victimele lui Joseph Kony

Joseph Kony In Republica Central Africană, Bisericile ajuta victimele violenţelor asociate cu ugandezul Joseph Kony şi cu grupul său rebel, Lord's Resistance Army (LRA).

"Din moment ce suntem organizatii umanitare şi sociale, ca Biserici, acordăm o atenţie deosebită suferinţelor şi nevoilor acestor oameni", afirma Rev. Andre Golike, preşedinte al Bisericii Evanghelice Luterane din Republica Centrafricană.

Kony a aparut în lumina reflectoarelor, prin filmul Kony 2012 făcut de o asociatie non-profit din SUA, denumita Copilul Invizibil Inc, care a declarat că a încercat să-l facă "celebru" pentru a influenţa capturarea acestuia.

Filmul a fost vizitat de mai mult de 90 de milioane de ori pe Youtube, informeaza serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.