Moastele Sf. Ierarh Iosif cel Nou de la Partos au ajuns in Parohia Noua din Brasov

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Nicolae, Mitropolitul Banatului şi a Înaltpreasfinţitului Părinte Laurenţiu, Mitropolitul Ardealului, moaştele Sfântului Ierarh Iosif cel Nou de la Partoş, din Catedrala Mitropolitană din Timişoara au fost aduse astăzi, 10 noiembrie 2011, în Parohia Noua din Braşov.

Racla cu Sfintele Moaşte este însoţită de o delegaţie formată din preoţi şi monahi din Arhiepiscopia Timişoarei, condusă de Preasfinţitul Părinte Paisie Lugojanul, episcop-vicar al eparhiei.

Evenimentul are loc cu prilejul împlinirii a cinci ani de la târnorisea bisericii din cartierul braşovean Noua, precum şi al aniversarii hramului parohiei, la 11 noiembrie, de sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Mina, informeaza Mitropolia Banatului.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.