(23 oct.) Slujba de pomenire: 2 ani de la mutarea la Domnul a Pr. Teofil Paraian

La Mănăstirea Brâncoveanu – Sâmbăta de Sus se va săvârşi duminică, 23 octombrie 2011, slujba de pomenire la 2 ani de la mutarea la cele veşnice a Părintelui Arhimandrit Teofil Părăian.

Duminică dimineaţa, Sfânta Liturghie va fi oficiată de către Înaltpreasfinţitul Părinte Laurenţiu, Mitropolitul Ardealului şi Preasfinţitul Sofian Braşoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Germaniei, Austriei şi Luxemburgului, după care va avea loc slujba parastasului în biserică şi o slujbă de pomenire la mormântul Părintelui Teofil Părăian.

Credincioşii care l-au cunoscut şi l-au iubit sunt aşteptaţi la Mănăstirea Brâncoveanu pentru a se ruga împreună cu ierarhii prezenţi şi obştea mănăstirii pentru odihna veşnică a celui ce a fost părinte şi duhovnic, vrednicul de pomenire Arhim. Teofil Părăian.

Foto: Lacasuri Ortodoxe / Text: Centrul de presa al Patriarhiei Romane

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.