Preafericitul Parinte Mitropolit Vladimir al Kievului a parasit spitalul

După ce a fost operat cu succes la picior, Mitropolitul Vladimir al Kievului şi al Întregii Ucraine a părăsit spitalul.

În aceeaşi zi, Întâistătătorul UOC a avut o convorbire telefonică imediata cu Patriarhul Kiril al Moscovei şi al Întregii Rusii, care se afla în vizită în Eparhia Cernăuţi a UOC, în 1-2 octombrie 2011.

Preafericitul Părinte Mitropolit Vladimir a mulţumit Sanctităţii Sale Patriarhul Kirill pentru rugăciuni şi a anuntat că, la oficierea slujbei de sfinţire a Catedralei Sfintei Treimi din Banceni, va fi reprezentat de preşedintele Departamentului pentru Relaţii Externe al Bisericii (UOC), Arhiepiscopul Alexandru de Pereyaslav-Khmelnytskyy şi Vyshneve.

După ce a părăsit spitalul, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Ucrainene a mai mulţumit, de asemenea, si tuturor credincioşilor pentru rugăciunile sincere ale acestora, informeaza serviciul de presa LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.