Patriarhul Shenouda al III-lea declara ca va dona suma primita ca premiu, unui spital de boli incurabile pentru copii din Egipt

Conform unor informaţii de ultimă oră, Papa Senouda al III-lea va dărui, la rândul său, premiul de aproape 17.000 dolari SUA, care va însoţi Premiul pentru Pace Augsburg 2011, Spitalului de boli incurabile al Copiilor din Egipt (57357).

Spitalul (CCHE) 57357 este cel mai mare astfel de spital, de pediatrie, din întreaga lume.

El a fost construit şi este susţinut în totalitate din donaţii. Pe perioada funcţionării, începând din iulie 2007, acesta a fost rapid recunoscut ca lider în furnizarea unui nivel nou de asistenţă medicală de calitate, în Egipt, de clasă mondială, în care toţi copiii sunt trataţi gratuit, fără discriminare de rasă, crez sau capacitate de plată, informeaza serviciul de presa LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.