Tabere pentru tineri la Centrul Internaţional de Tineret „Sfântul Ioan Valahul” de la Cetea

Începând de la 1 februarie 2009, Centrul de Misiune şi Tineret al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia a deschis seria activităţilor cu tinerii la Centrul internaţional de Tineret „Sfântul Ioan Valahul” de la Cetea pentru acest an. Printre programele pe care desfăşoară în cadrul Centrului, un loc aparte îl au activităţile de week-end (vineri – sâmbătă sau vineri – duminică), la care sunt invitaţi să participe tineri din parohii, însoţiţi de preoţii lor.

Cabana de la Cetea – judeţul Alba – dispune de 2 camere mari, una pentru băieţii şi una pentru fete cu paturi suprapuse, lenjerie, baie, bucătărie şi teren de sport. Tinerii vor avea un program ce va include rugăciune dimineaţa şi seara, discuţii pe diferite teme actuale, atent pregătite, drumeţie în rezervaţia naturală “Cheile Văii Cetii” şi la Băile Romane, cântece, jocuri şi vizionare de filme. Se asigură servirea a 3 mese/zi.

La Centrul Internaţional de Tineret „Sfântul Ioan Valahul” de la Cetea pot să participe grupuri de 10 tineri, însoţiţi de preotul paroh.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.