(VIDEO) Mai mult sprijin pentru crestinii din Tara Sfanta

Rowan Williams - crestinii din tara sfanta conferinta 2011 "Nu putem aştepta ca politicienii să aşeze lucrurile, trebuie să fim altfel”, a declarat Arhiepiscopul de Canterbury, Rowan Williams, în faţa reporterilor, saptamana trecuta, cu ocazia încheierii unei conferinţe de două zile.

Aceasta a fost organizată la Lambeth Palace, tratând tema "Creştinilor din Ţara Sfântă".

Conferinta a fost găzduită în comun cu Arhiepiscopul Vincent Nichols, liderul Bisericii Romano-Catolice din Anglia şi Ţara Galilor, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Map picture

Reuniunea, la care au participat mai mult de 60 de lideri ai credintei creştine, evrei şi musulmani, dar şi politicieni din Orientul Mijlociu, Europa si America de Nord, şi tineri crestini palestinieni, a făcut un apel pentru a fi luată în considerare scăderea populaţiei creştine în Ţara Sfântă şi modul în care aceste comunităţi ar putea fi ajutate să rămână în acest spaţiu.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.