publicat în: Arhivă

Sfanta Liturghie la Manastirea Tudor Vladimirescu

Sambata, 15 august 2009, in ziua praznicului Adormirii Maicii Domnului, Preasfintitul Parinte Casian, Episcopul Dunarii de Jos, a oficiat Sfanta Liturghie la manastirea Tudor Vladimirescu. in cadrul acestui asezamant monahal, care poarta hramul praznicului inchinat Nascatoarei de Dumnezeu, au participat numerosi credinciosi din apropiere si de pe intinsul intregii eparhii, dar si romani care lucreaza peste hotare si care in luna august se afla in concediu, acasa, alaturi de cei dragi.


La finalul Sfintei Liturghii, Chiriarhul eparhiei a tinut celor prezenti, un cuvant de invatatura in care a vorbit despre frumsetea chipului Maicii Domnului din icoane si de cat este de important ca fiecare crestin sa aiba in casa o icoana autentica a Maicii Preacurate, asa cum au randuit Sfintii Parinti.

Deasemenea a prezentat modelul smereniei intrupate si al ascultarii nesovaielnice a Maicii Domnului fata de Mantuitorul ca premiza si marturie a slujirii in viata monahala in familie, in Biserica si-n lume.

Album Foto, dand click pe banner: